Portretten

 

De plek voor een

mooie en unieke fotoportret!

Ben je zwanger en wil je een blijvende herinnering aan je zwangerschap? Het fotografisch atelier verzorgt ook zwangerschapsfotografie, zodat je je zwangere buik voor altijd kunt laten vastleggen.

 

De foto's worden op een locatie gemaakt, Bijvoorbeeld bij jouw thuis, op het strand of in het bos. We maken er een bijzondere ervaring van met een geweldig eindresultaat. Want iedereen is mooi en uniek en dat zie je terug in de portretten van Het fotografisch atelier.

 

 

Bij Het fotografisch atelier kun je aankloppen voor professionele portretfotografie voor bijvoorbeeld je werk, je social media-profielen of omdat je gewoon graag een mooie en unieke foto wilt van jezelf, kinderen, partner of familie.

 

Wil je graag je kind of kinderen laten fotograferen? Het fotografisch atelier is gespecialiseerd in leuke, stoere, lieve en bijzondere kinderfotografie.

 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het maken van een fotoportret? Neem dan contact op.

 

 

Sprekend wit of mysterieus zwart

Bij Het fotografisch atelier in Haarlem kun je kiezen voor een klassiek portret waarbij gebruik wordt gemaakt van een donkere achtergrond, of meer speelsere foto's van bijvoorbeeld de kinderen waar met wit en grijstinten wordt gewerkt.

 

Wat je ook kiest, elke foto is uniek, mooi en betoverend!

Fotograaf Debby Scholtes

"Iedereen is uniek en dat zie je terug in de portretten van Het fotografisch atelier"

Professionele portretfotografie in Haarlem en omstreken

Telefoonnummer: 06 411 304 23

E-mail: info@hetfotografischatelier.nl