Tarieven

Tarieven en afdrukmogelijkheden

 

Een groepsfoto op lokatie kost €99,-

Er worden verschillende foto’s gemaakt op een lokatie naar keuze. Bijvoorbeeld op het strand of bij de Lichtfabriek in Haarlem. Maximaal 15 personen. Prijs is exclusief afdrukken maar inclusief 3 digitale low-res bestanden.

 

Social media portret foto vanaf €75,-

De foto’s worden op een locatie naar keuze gemaakt ( thuis of bijvoorbeeld op kantoor) gemaakt. Prijs is inclusief drie digitale bestanden.

Een uitgebreide fotoshoot kost €125,-

Wil je graag met meer mensen op de foto of uw kinderen samen op de foto hebben, dan is het €25,- extra per persoon. Er worden dan portretfoto’s samen maar ook apart gemaakt.

informeer naar de mogelijkheden.

 

De kosten van de fotoshoot zijn inclusief BTW en exclusief afdrukkosten en digitale bestanden.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden van afdrukken zowel op fotopapier als op bijzonder materiaal. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

 

Cadeaubon

Wil je graag een fotoshoot cadeau geven? Dat kan! We hebben hiervoor leuke cadeaubonnen die we mooi verpakken! Meer weten of bestellen? Neem dan even contact op.

Afdrukken

Los van de fotoshoot zijn er 4 extra mogelijkheden van afdrukken waaruit je kunt kiezen, zoals extra losse afdrukken maar ook verschillende mogelijkheden op bijzonder materiaal, zodat je een echt kunstwerk aan de muur hebt.

 

Mogelijkheden

1.        Losse afdrukken en vergrotingen

2.        Afdruk op canvas

3.        Foto opplakken op aluminium

4.        Foto opplakken op Dibond met acrlylaat

 

Alle mogelijkheden worden bij het vaklab afgedrukt, voor de beste kwaliteit. Bij Het fotografisch atelier zijn er van alle afdruk mogelijkheden voorbeelden. Wil je graag wat anders, laat dat dan even weten! Voor meer informatie of prijzen van de verschillende afdrukmogelijkheden en formaten, neem dan contact op.

 

 

Digitale bestanden

Wilt je graag de high-res bestanden van de fotoshoot? Deze zijn te koop voor €25,- per stuk. Heb je een foto besteld op bijzonder materiaal (mogelijkheid 2,3 of 4), dan krijg je het high-res bestand er gratis bij.

 

Bij kosten van afdrukken (op bijzonder materiaal) hoger dan 250 euro wordt voor het afdrukken een aanbetaling van 50% gevraagd. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Verschillende afdrukmogelijkheden

Professionele portretfotografie in Haarlem en omstreken

Telefoonnummer: 06 411 304 23

E-mail: info@hetfotografischatelier.nl